Helmikuun konsertit peruttu – Yona & Sinfonia Lahti -konsertti siirtyy syksyyn

Sinfonia Lahden helmikuun konsertit ovat peruttu yleisötilaisuuksina perustuen Etelä-Suomen aluehallintoviraston (25.1.2022) jatkopäätöksiin, jonka mukaan yleisötilaisuuksien henkilömäärä rajoitetaan edelleen sisätiloissa kymmeneen henkilöön 27.1. alkaen. Määräys on voimassa 19.2.2022 asti.

Pe 4.2. YONA & SINFONIA LAHTI -konsertti siirtyy syksyyn 2022 ja se tullaan järjestämään pe 4.11.2022 klo 19. Jo ostetut 4.2. klo 19 liput käyvät sellaisenaan uudelle konserttipäivälle ja klo 13 päiväkonserttiliput voi veloituksetta siirtää 4.11. klo 19 konserttiin.

To 10.2. TŠAIKOVSKIN NELJÄS -konsertti Sibeliustalossa on peruuntunut yleisötilaisuutena mutta konsertti esitetään verkkokonserttina ja se on katsottavissa veloituksetta Sinfonia Lahden SL ClassicLive -kanavalla orkesterin verkkosivuilla sekä SL ClassicLive -mobiilisovelluksessa, joka on ladattavissa veloituksetta Android ja iOS-laitteisiin Google Play Store ja App Store -sovelluskaupoista. Konsertti on katsottavissa myös jälkikäteen kuukauden ajan.

To 17.2. LA BELLE EPOQUE -konsertti perutaan mutta konsertti-iltana klo 18 Sinfonia Lahden SL ClassicLive -kanavalla on nähtävänä 27.1. yleisötilaisuutena peruuntunut SATUMAINEN KONSERTTI -verkkokonserttina.

Peruuntuneiden konserttien lippuhyvitykset hoitaa Lippupiste ja kausikorttilaisten lippuhyvitykset hoitaa Sinfonia Lahti. Tarkemmat lippuhyvitystiedot löytyvät kotisivuilta ko. konserttien kohdalta ja lipunostaneita kontaktoidaan erikseen.