Kausikortit

KAUSIKORTILLA TUNTEITA KAIKISSA SÄVELLAJEISSA

Konsertti herättää aistit, virkistää, rentouttaa ja saa maailman näyttämään kirkkaammalta. Kausikortti avaa sinulle oven konserttielämysten unohtumattomaan maailmaan. Kausikorttilaisena saat enemmän ja maksat vähemmän, lisäksi pääset hyödyntämään lukuisia etuja. Valitse oma sarjasi ja varmista lempipaikkasi Sibeliustalossa – yhdessä maailman parhaimmista konserttisaleista.

NELJÄ TAPAA OLLA KAUSIKORTTILAINEN 2024/2025

Suuri Sinfonia -sarja tarjoaa nimensä mukaisesti suurimmat musiikkinautinnot ja mikä parasta, myös suurimmat edut – nautit konserteista yli 34 % edullisemmin kuin irtolippuja ostamalla. Suuri Sinfonia sisältää 21 konserttia.

Jos aikasi ei riitä Suuren Sinfonian elämyksiin, vertaile Sinfonia 1 ja Sinfonia 2 -sarjoja ja valitse omasi. Sarjat sisältävät 11 huolella valittua konserttia, joista pääset nauttimaan yli 22 % irtolippuja hankkivaa edullisemmin.

Kokoa oma sarja – Suosikkiin voit valita kuusi mielenkiintoisinta konserttia. Suosikkisarjalaisena nautit konserttielämyksistä 12 % irtolippujen ostajaa edullisemmin.

RUNSAASTI ETUJA

Kausikorttilaisena pääset hyödyntämään lippuetujen lisäksi myös lukuisia muita etuja: kausikorttikonserttien maksuttomasta vaatesäilytyksestä aina yhteistyökumppaniemme tarjoamiin etuihin.

TILAA KAUSIKORTTI

Verkkolomakkeella:

Sähköpostilla: sinfonialahti@lahti.fi

Myyntipalvelusta: 050 518 4568 (ma–pe klo 9–15, suljettu 15.6.–31.7.2024)

Tilatessasi kausikortin 10.5.2024 mennessä osallistut arvontaan, jossa voittona valitsemasi kausikortti veloituksetta.

Suuri Sinfonia, Sinfonia 1 ja Sinfonia 2 -sarjat ovat myynnissä 11.9.2024 asti. Suosikkisarja on myynnissä 28.2.2025 asti.