Hyvää ystävänpäivää!

Juhlistamme ystävyyttä koko tämän viikon, ja tarjoamme konserttiliput ystävähintaan huhtikuun konsertteihin Valoa! ja Romantiikan sydämessä – tarjolla on musiikillista auringonpaistetta ja romantiikkaa.

Liput 15 € Lippu.fi-verkkokaupasta koodilla YSTÄVÄ. Lippuetu on voimassa sunnuntaihin 18.2. asti. 

Valoa! 

Konsertti kuin tuntematon valoilmiö! Johannes Brahmsin toinen ja rakastetuin sinfonia säteilee niin kirkasta auringonpaistetta, että vain W.A. Mozartin oboekonsertto vetää sille vertoja. Lera Auerbachin Eterniday taas kertoo jostain ikuisesta mutta hauraasta: ”Ajatus nuoresta Mozartista oli mielessäni ja sulautui osaksi teostani, ehkäpä Eternidayn suojelusenkeliksi”, säveltäjä kertoo. Aikamme kenties ylistetyin oboisti François Leleux esiintyy kapellimestarin ja solistin kaksoisroolissa.

To 18.4. klo 19 Sibeliustalo
François Leleux, kapellimestari ja oboe

Johannes Brahms: Akateeminen juhla-alkusoitto
Lera Auerbach: Eterniday (Hommage à W.A. Mozart)
Wolfgang Amadeus Mozart: Oboekonsertto
Johannes Brahms: Sinfonia nro 2

OSTA YSTÄVÄLIPUT

Romantiikan sydämessä

Viimeisenä romantikkona pidetty Sergei Rahmaninov oli myöhäisromanttisen tyylisuunnan yksi merkittävimmistä säveltäjistä. Pjotr Tšaikovskin kuudes sinfonia on paitsi kaikkien aikojen tunteellisin sinfonia myös säveltäjän haikea jäähyväiskirje elämälle. Eleganteista tulkinnoistaan tunnetut brittitaiteilijat kapellimestari Sir Mark Elder ja pianisti Sir Stephen Hough ovat odotettuja vieraita Lahdessa.

To 25.4. klo 19 Sibeliustalo
Sir Mark Elder, kapellimestari
Sir Stephen Hough, piano

César Franck: Kirottu metsästäjä
Sergei Rahmaninov: Rapsodia Paganinin teemasta (muutos 2.11.)
Pjotr Tšaikovski: Sinfonia nro 6

OSTA YSTÄVÄLIPUT