NUORTEN SOLISTIEN HAKU ON KÄYNNISSÄ

NUORTEN SOLISTIEN HAKU ON KÄYNNISSÄ

Sinfonia Lahti järjestää ensi keväänä nuorten solistien konsertin, johon solistihaku on nyt käynnissä. Konsertin johtaa Johannes Gustavsson ja se pidetään Sibeliustalossa torstaina 24.4.2020 klo 19.00.

 

Etsimme konserttiin solisteiksi lahtelaisissa musiikkioppilaitoksissa opiskelevia nuoria. Kannustamme eri-ikäisiä, eri soitinryhmiä edustavia ja eri vaiheessa olevia muusikonalkuja mukaan koesoittoon. Lähtökohtaisesti edellytetään, että solistiteosten orkesteriosuudet eivät vaadi suurta määrää lisäsoittajia ja tarkistattehan myös, että teoksiin on olemassa esityskelpoinen nuottimateriaali orkesterille. Ohjelma voi koostua joko kokonaisista teoksista tai niiden osista. Solisteille ei makseta esiintymisestä palkkiota.

 

HAE SOLISTIKSI

Lähetä hakemuksesi 29.11.2019 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tieto koesoittoon kutsumisesta lähetetään hakijoille viimeistään 9.12.2019. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei käsitellä. Orkesteri pidättää oikeuden tehdä tarvittaessa ennakkokarsintaa koesoittoon kutsuttavien osalta.

 

KOESOITTO

Hakemusten perusteella valitaan osallistujat koesoittoon. Koesoitto järjestetään Sibeliustalon pääsalissa maanantaina 13.1.2020 klo 14.30. Koesoittotilanteessa solistikandidaatilla tulee olla mukanaan oma säestäjä. HUOM! Koesoitossa käytettävän pianon viritystaso on 443 Hz.

 

VALINTA

Koesoiton arvioi Sinfonia Lahden kokoama lautakunta. Ilmoitamme kaikille koesoittoon osallistuneille tuloksista pian koesoittopäivän jälkeen, kuitenkin viimeistään 20.1.2020. Jokainen koesoittoon osallistunut saa halutessaan lyhyen palautteen yhdeltä lautakunnan jäseneltä valintailmoituksen jälkeen. Palautepyynnöt allekirjoittaneelle.

 

LISÄTIETOJA

Maija Kylkilahti
Apulaisintendentti I Deputy General Manager
maija.kylkilahti@lahti.fi
+358 50 518 4486