KORONAPASSIOHJEISTUS

KORONAPASSI KÄYTTÖÖN SINFONIA LAHDEN KONSERTEISSA (6.12.2021 alkaen)

Sinfonia Lahti ja Sibeliustalo ovat ottaneet käyttöön koronapassin vaihtoehtona määrätyille yleisötilaisuuksiin kohdistuville rajoituksille Päijät-Soten alueella. Lisäksi Sinfonia Lahden syksyn 2021 konsertit toteutetaan turvavälein, joten voit tulla esityksiin turvallisin mielin. 

Lataathan koronapassin valmiiksi ennen konserttivierailua. Edellytämme koronapassia kaikilta 16-vuotiailta tai sitä vanhemmilta asiakkailtamme. Koronapassi tarkastetaan Sibeliustaloon saapuessa, joten saavuthan hyvissä ajoin ennen konsertin alkua, jotta passien tarkastamiseen jää hyvin aikaa. Varauduthan tarvittaessa todistamaan henkilöllisyytesi. 

Sibeliustalo lukee passit THL:n virallisella lukijasovelluksella. Sovellus ei näytä järjestäjälle muita terveystietoja kuin todistuksen koronasuojasta.

Sinulla on lippu konserttiin muttei koronapassia?

 • Mikäli sinulla ei ole koronapassi vielä voimassa, voit hakea lippupalautusta, joka tulee tehdä 2 päivää aikaisemmin
 • Sinfonia Lahden lippupalautukset hoitaa lippu.fi (toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta):

joko oheisen palautuslinkin kautta  https://web.lippu.fi/palautus/

tai puhelimitse 0600 900 900 (ma-pe klo 9-21 ja su 10-18)

 • Mikäli olet Sinfonia Lahden kausikorttilainen ja konsertti kuuluu Suosikkisarjaan, ole yhteydessä myyntipalveluumme puh. 050 518 4568 tai sinfonialahti@lahti.fi
 • Koronapassin edellytyksenä on joko saatu rokotesuoja, 72 tunnin sisällä saatu negatiivinen koronatesti tai todistus sairastetusta koronataudista. Käyttäjä hakee passin Omakanta-palvelusta.  Jos henkilö ei pysty hankkimaan koronapassia Omakannasta, hänen on oltava yhteydessä terveydenhuoltoon ja pyydettävä tulostettua todistusta.


  Ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttöön:

  • Lataa koronapassi etukäteen Omakannasta osoitteesta kanta.fi.
   Tallenna / tulosta tiedosto tai ota siitä kuvakaappaus kännykkääsi.

  • Tulosta koronapassi paperille tai valmistaudu esittämään se mobiililaitteen näytöltä. Ota passi valmiiksi esiin mobiililaitteelle ja säädä näytön kirkkaus mahdollisimman suureksi. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi tarkistuksen yhteydessä.

  Maskisuositus Sibeliustalon tiloissa säilyy ja muistetaan pitää turvavälit kaikissa tilanteissa – turvallinen konserttivierailu on kaikkien yhteispeliä. Tutustuthan Sibeliustalon ja Sinfonia Lahden päivittyvään turvallisuusohjeistukseen