Lahden pääkirjastosta voi nyt lainata Sinfonia Lahden kausikortteja

Lahden pääkirjastosta lainattavien kausikorttien määrä lisääntyy. Jo aiemmin syksyllä kirjasto sai lainattavaksi kaksi salibandyn erikoisseura LASB Edustus ry:n kausikorttia. Nyt marraskuussa mukaan liittyy jo sovitusti Sinfonia Lahti, Lahden kaupunginorkesteri. Lainattavaksi tulee Sinfonia Lahden kaksi kausikorttia, jotka käyvät kaikkiin Sinfonia Lahden konsertteihin. Ensimmäinen kausikortilla lainattava konsertti on marraskuussa 28.11.2019 Sibelius-Akatemian kapellimestariluokan oppilaiden johtama ja Atso Almilan juontama konsertti.

”Kausikorttien tarjoaminen kaupunkilaisten käyttöön osana kirjastopalveluita on uusi luonteva tapa antaa mahdollisuus tutustua orkesterin konsertteihin Sibeliustalossa. Toivottavasti uusi toimintamalli kannustaa orkesterimusiikin pariin myös niitä, jotka eivät syystä tai toisesta ole vielä konserteissamme käyneet”, Sinfonia Lahden intendentti Teemu Kirjonen kuvailee.

Kirjaston kautta lainattavat kausikortit ovat kaikkien kirjaston asiakkaiden lainattavissa ja yhdellä kirjastokortilla voi lainata yhden kausikortin. Kausikortti voi olla kerralla lainassa viikon ajan mutta toiveena on, että asiakas palauttaisi kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyödyntämään kausikorttia.

”On hienoa, että kaupunginorkesteri lähti mukaan kausikorttiyhteistyöhön. Mahdollisuus päästä matalalla kynnyksellä kokemaan musiikkielämyksiä tukee hienosti lahtelaisten osallisuutta ja henkistä hyvinvointia ja täydentää musiikkikirjastopalvelujen maailmaa.”, sanoo kirjaston mediakasvatus- ja musiikkipalveluiden palvelupäällikkö Salla Palmi-Felin.

Kausikortit ovat lainattavissa Lahden pääkirjaston musiikkialueen asiakaspalvelusta 2. kerroksesta.