Lisäesityksiä Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertista

Tiina Lymin ohjaama ja käsikirjoittama Myrskyluodon Maija esitetään Sibeliustalossa Sinfonia Lahden säestyksellä ke 29.5. klo 18 ja to 30.5. klo 13Lipunmyynti alkaa Lippu.fi-myyntikanavissa pe 16.2. klo 10

Sinfonia Lahden loppuunmyyty Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertti helmikuussa sai suuren suosion, ja nyt yleisön toiveeseen vastataan järjestämällä toukokuussa kaksi lisäesitystä: päivä- sekä iltakonsertti. Konsertit johtaa kapellimestari Nick Davies. Elokuvan musiikin on säveltänyt Lauri Porra, myös Lasse Mårtensonin säveltämä ikoninen tunnussävel kuullaan konsertissa.

Elokuva tuo Myrskyluodon 1800-luvun maailman modernin elokuvakerronnan keinoin tähän päivään. Ohjaaja Tiina Lymi on käsikirjoittanut elokuvan Anni Blomqvistin romaanisarjan pohjalta ja inspiroimana. Myrskyluodon Maijan päärooleissa Maijana ja Jannena nähdään Amanda Jansson ja Linus Troedsson. Jonna Järnefelt ja Tobias Zilliacus näyttelevät Maijan vanhempien roolit. Elokuvan tuottaa Solar Films. 

Itse elokuvassa musiikki kuullaan myös Sinfonia Lahden soittamana orkesterin ylikapellimestari Dalia Stasevskan johtaessa. Sibeliustalossa äänitetty Stormskerry Maja -soundtrack julkaistiin 2.2.

Lipunmyynti Myrskyluodon Maija -elokuvakonsertteihin alkaa pe 16.2. klo 10 Lippu.fi-myyntikanavissa. Osta liput täältä.