Sinfonia Lahden vasket ja Hannu Lehtonen konsertoivat Lahdessa ja Hämeenkoskella

Sinfonia Lahden vaskisoittajat esiintyvät Lahdessa ja Hämeenkoskella solistinaan baritoni Hannu Lehtonen. Kapellimestari Petri Komulaisen johtamat konsertit ovat Hämeenkosken kirkossa torstaina 20.8. klo 19 ja Lahden Ristinkirkossa perjantaina 21.8.2020 klo 19.

Konserteissa kuullaan Hannu Lehtosen tulkitsemana mm. Rauno Lehtisen ”On Hetki”, Marguerite Monnot’n ”Hymni rakkaudelle” ja Oskar Merikannon ”Merellä”. Yli kymmenhenkinen vaskiyhtye esittää konsertissa lisäksi mm. musiikkia Giacomo Puccinin oopperasta La Bohème ja Einojuhani Rautavaaran teos A Requiem in Our Time.

Lipunmyynti konsertteihin alkaa keskiviikkona 12.8.2020 Lippupisteen myyntikanavissa mm. Lippu.fi TRIO, R-Kioskit sekä www.lippu.fi-verkkokauppa. Lisäksi Hämeenkosken konserttiin lippuja on myynnissä myös M-Market Koskikartanossa. Hämeenkosken konsertin liput vain ennakkomyynnistä – ei ovimyyntiä.

Ilman väliaikaa järjestettävät konsertit kestävät noin tunnin. Konserttien järjestelyissä noudatetaan viranomaisohjeita ja niissä on huomioitu turvavälit. Tämän takia konsertteihin lippuja on myynnissä vain rajoitetusti. Yleisölle varataan käsidesiä, mutta yleisöä pyydetään huolehtimaan myös omalta osaltaan hyvästä käsihygieniasta ja tulemaan konserttiin vain täysin oireettomana.

Hämeenkosken-konsertin Sinfonia Lahti tekee yhteistyössä Hämeenkosken kappeliseurakunnan / Hollolan seurakunnan kanssa.

To 20.8. klo 19 Hämeenkosken konsertti
Pe 21.8. klo 19 Lahden konsertti