Sinfonia Lahti ja 20-vuotias Rajaton esittävät tällä viikolla ABBAa, Beatlesia ja Queenia

Jaakko Kuusiston johtamat ABBA- ja Queen-konsertit ovat loppuunmyydyt, Beatlesiin vielä lippuja!

Tänä vuonna lauluyhtye Rajaton juhlistaa 20-vuotista taivaltaan ja tämän kunniaksi Sinfonia Lahti ja Rajaton palaavat vuonna 2001 alkaneen menestyksekkään yhteistyön hienoimpiin hetkiin. Kuluvalla viikolla kolmessa Best of the Best -konsertissa kuullaan suurimmat suosikit vuosien varrelta, konserttikokonaisuudet ABBAn, Queenin ja Beatlesin musiikista. Kapellimestari Jaakko Kuusiston johtamat konsertit järjestetään Sibeliustalossa keskiviikkona 16.8. (ABBA), torstaina 17.8. (Beatles) ja perjantaina 18.8.2017 (Queen). ABBA- ja Queen-konsertit ovat loppuunmyydyt, mutta Beatles-konserttiin to 17.8. on vielä saatavissa lippuja; lipunmyynti Ticketmaster Suomen jakelu- ja myyntiverkostossa sekä Sibeliustalon lipunmyynti.

Ke 16.8. ABBA – Thank You for The Music (loppuunmyyty) sisältää legendaarisen ruotsalaisyhtyeen tunnetuimpia hittejä Mamma Miasta Waterloohon ja Dancing Queeniin. Sinfonia Lahden (joht. Jaakko Kuusisto) ja Rajattoman vuonna 2006 julkaistu ABBA-levy ponkaisi ensimmäisellä viikolla suoraan listaykköseksi, saavutti muutamassa viikossa kultalevyrajan, ja ylitti kuukaudessa 30.000 myydyn kappaleen platinalevyrajan.

To 17.8. Beatles Sgt Pepper’s & listaykköset kuullaan yhden populaarimusiikin historian vallankumouksellisemman äänitteen, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band -levyn musiikki kokonaisuudessaan sekä kokoelma Beatlesin kaikkien aikojen listahittejä.

Pe 18.8. Queen – A Kind of Magic (loppuunmyyty) kuullaan konsertin nimikappaleen lisäksi mm. We Will Rock You, The Miracle, I Want It All, We Are The Champions, Who Wants To Live Forever ja The Show Must Go On. Queen-ohjelman vuosina 2006–08 yhteensä yhdeksässä loppuunmyydyssä konsertissa Sibeliustalossa oli kaikkiaan kuulijoita yli 10.000.

Sinfonia Lahden ja lauluyhtye Rajattoman energinen ja luova yhteistyö on tuottanut kahdeksan erilaista konserttikokonaisuutta ja kuulijoita on ollut kaikkiaan lähes 50.000. Orkesterin ja Rajattoman yhteiset Abba- ja Queen-levyt ovat kummatkin rikkoneet platinalevyn myyntirajan. Rajaton on myös kiertänyt näillä konserttikokonaisuuksilla menestyksekkäästi ympäri maailmaa.