Konsertti omaan olohuoneeseen?

Sinfonia Lahti etsii koteja kamarimusiikkikonsertteja varten

Sinfonia Lahti järjestää kaudella syksy2020-kevät2021 kamarimusiikkisarjan lahtelaisissa kodeissa. Nyt etsimme konserttitiloiksi sopivia koteja, joihin voisimme tulla pienillä kamarikokoonpanoilla soittamaan. Olisitko sinä halukas tarjoamaan kotiasi konserttiin?

Kotikonsertit ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri Suomea ja ensi kaudella 2020-2021 myös lahtelaiset pääsevät osaksi tätä hyvin intiimiä konserttikokemuksesta. Sinfonia Lahti etsii koteja kamarikonsertteja varten. Tilan vaatimuksena on, että sinne mahtuisi noin 25-30 konserttivierasta esiintyvien taiteilijoiden lisäksi. Kamarimusiikkikokoonpanot vaihtelevat tilan mukaan yhdestä viiteen soittajaan. Korkeampi huonekorkeus katsotaan eduksi, koska siellä musiikki mahtuu soimaan paremmin.

Lähetä hakemuksesi 1.3. mennessä osoitteeseen maija.kylkilahti@lahti.fiHakemuksessa tulisi olla seuraavat kohdat:

  • Kodin omistajan nimi ja osoite
  • 1-3 kuvaa konserttiin ajatellusta tilasta (kuvan resoluutio riittävän pieneksi, jotta voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse)
  • Pieni tarina siitä, miksi haluaisit saada konsertin kotiisi
  • Flyygeli ei ole pakollinen, mutta mikäli kodissasi on flyygeli, ilmoita hakiessasi soittimen merkki. Lisää myös kuva soittimesta.

 

Lisätietoja:
Maija Kylkilahti
Apulaisintendentti
puh. 050 518 4486