SL ClassicLive -mobiilisovellus tuo Sinfonia Lahden konsertit entistä helpommin saataville

Perinteisten verkkokonserttien rinnalle Sinfonia Lahti on julkaissut maksuttoman SL ClassicLive -mobiilisovelluksen, jolla voi nauttia orkesterin konserteista missä ja milloin vain. Suorien konserttilähetysten lisäksi sovelluksessa on katsottavissa ja kuunneltavissa lukuisia konserttitallenteita. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteisiin.

Sinfonia Lahti siirtyy jälleen uuteen aikaan tarjoamissaan palveluissa. SL ClassicLive -applikaatio tuo orkesterin konsertit saavutettavaksi entistä monipuolisemmin, ja konserttielämys on koettavissa monista kodeista jo löytyvin lisälaittein (mm. AppleTV, Chromecast) myös television välityksellä, toteaa orkesterin intendentti Teemu Kirjonen.

Tällä hetkellä sovelluksessa on julkaistu kauden 2020-2021 verkkokonsertit sisältäen myös Sibelius-festivaalin orkesterikonsertit. Tulevat verkkokonsertit ovat suoran verkkolähetyksen jälkeen katsottavissa sovelluksessa myös tallenteena.

Sinfonia Lahti aloitti vuonna 2007 maailman ensimmäisenä orkesterina säännölliset verkkokonserttilähetykset. Lähetykset Lahden Sibeliustalosta aloitettiin Classiclive.com-sivustolla, jolla on vuosien varrella nähty myös muiden muusikkojen, yhtyeiden ja orkesterien konsertteja. SL Classiclive -mobiiliapplikaatio ja sitä tukevan, osana orkesterin verkkosivuja olevan konserttialustan myötä Classiclive jää näin nimenä elämään edelleen.

Sinfonia Lahden oma SL ClassicLive -mobiilisovellus perustuu Göteborgin sinfonikkojen alun perin kehittämään sovellukseen.

SL ClassicLiven löydät myös orkesterin verkkosivuilta – klikkaa tästä!

Lataa maksuton mobiilisovellus Android ja iOS-laitteisiin sovelluskaupoista Google Play Store ja App Store.