Rajaton sings Queen with Lahti Symphony Orchestra

Bohemian Rhapsody
I Want It All
Killer Queen
A Kind Of Magic
Somebody To Love
You Take My Breathe Away
Under Pressure
We Are The Champions
Who Wants To Live Forever
Don’t Stop Me Now
Bicycle Race
Love Of My Life
The Show Must Go On

Jaakko Kuusisto, kapellimestari
Lauluyhtye Rajaton

Plastinka Records
Plastinka PLACD 059

Platinalevy 4/2010 (30.000 kpl levymyynti Suomessa)
Kultalevy 10/2008 (15.000 kpl levymyynti Suomessa)